Zaharia Alexandra Lucia

Profil câștigător StartUp4U

Ideea unei afaceri în industria articolelor de pielărie s-a manifestat inițial ca o nevoie personală. Orice femeie care este atrasă de domeniul modei, se documentează permanent, intră în contact cu tot felul de persoane și participă la diferite evenimente își dorește cu siguranță să fie o apariție memorabilă, iar un accesoriu potrivit este suficient pentru asta. M-am confruntat treptat cu problema alegerii accesoriilor și întotdeauna am încercat să găsesc variante potrivite ocaziei, dar și buzunarului meu. Astfel, am decis să-mi desenez singură viitoarele genți și poșete, pe care vreau să le văd materializate cât mai curând. Alăturarea mea în cadrul proiectului START UP 4 U s-a dovedit de bun augur și astfel voi reuși să-mi transform visul în realitate.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4U

S.C. PORTOFINO LEATHER GOODS S.R.L.

PORTOFINO LEATHER GOODS reprezintă o societate care se ocupă cu producția de accesorii din piele – genți, poșete, portofele, curele etc. Aceasta își va desfășura activitatea pe plan local, în punctul de lucru din orașul Râmnicu Vâlcea, dar și național și internațional prin promovarea și comercializarea online a produselor și (de ce nu?) în magazine partenere din București sau alte orașe din țară.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Cod CAEN principal: 1512 – Fabricarea articolelor de voiaj și marochinărie și a articolelor de harnașament.

Coduri CAEN secundare: 1411 – Fabricarea articolelor de îmbrăcăminte din piele, 3299 – Fabricarea altor produse manufacturiere n.c.a., 4642 – Comerț cu ridicata al îmbrăcămintei și încălțămintei.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Str. Căzănești nr. 202, Râmnicu Vâlcea, Județul Vâlcea – sediu social și punct de lucru

Telefon: + 40 744 659 050

Email: portofinolg@gmail.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Produsele firmei noastre se adresează iubitorilor de produse din piele de calitate, femeilor și bărbaților de toate vârstele, din țară și din străinătate. Gama de produse este diversă de la genți, poșete, portofele, curele, mănuși la articole vestimentare cu inserții din piele, agende piele, huse Ipad, geci, veste, fuste sau pantaloni.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Deși ideea noastră a apărut ca rezultat al unei nevoi, așa cum se întâmplă de fiecare dată când începi un proiect nou, conceptul nostru este unul unic. Creăm obiecte handmade, personalizate după instrucțiunile și dorințele clienților și folosim materiale de cea mai bună calitate, fapt care și primează în compania noastră. Motto-ul nostru este „Calitate, nu cantitate“ și ne ghidăm după el de fiecare dată când creăm elemente unice.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Echipa noastră este formată momentan din două femei pasionate de frumos și extrem de creative. Experiența pe care am acumulat-o până acum în domeniile în care am lucrat – marketing turistic, cultură, învățământ – ne-au determinat să ne dorim mai mult, practic, să ne punem amprenta pe lucrurile pe care le facem.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

În momentul de față, în România există o piață de accesorii în plină ascensiune, multe dintre aceste firme producătoare urmând un plan de afaceri asemănător celui în curs. Scopul nostru este acela de a crea produse unicat pentru femeile și bărbații pasionați de modă, cei care sprijină trend-ul actual de dezvoltare a afacerilor naționale și de ce nu, să începem să exportăm toate elemente din piele pe piețele de fashion din Europa și din țările arabe.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Zaharia Alexandra – Lucia – Administrator & Manager general – specialist în marketing și turism cu peste 10 ani de experiență, Doctor în Geografie și trainer autorizat ANC

Decu Livia – Carmen – Designer & lucrător producție piele – specialist în design cu peste 15 ani experiență, absolvent al Facultății de Artă

Suntem nerăbdătoare să ne punem ideile în practică și să putem să prezentăm produsele online, dar și fizic, în magazinele specializate. Ne-am propus niște obiective realizabile, iar până la finele anului 2016 dorim să devenim unul dintre principalii jucători de pe piața accesoriilor din piele din România. Suntem în primul rând prietene, fapt pentru care lucrăm mereu în echipă și ne sfătuim în orice decizie pe care o luăm. Dacă eu sunt un bun administrator, Carmen, prietena și co-echipiera mea, este extrem de creativă, fapt pentru care ne completăm reciproc, iar rezultatul muncii noastre este pe măsură.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători