Vasilescu Andrei Lucian

Profil câștigător StartUp4U

Ideea acestei afaceri a pornit, în primul rând, de la pasiunea pentru autoturisme, mai exact pasiunea pentru recondiţionarea automobilelor și nu numai. Făcând un studiu bazat pe corelarea dintre cerere și ofertă, în acest domeniu, am ajuns la concluzia că fructificarea acestei pasiuni reprezintă o afacere profitabilă. De asemenea, am avut dorința de a aduce și în Craiova serviciul de vopsire în câmp electrostatic.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. DOPAMINE DESIGN S.R.L.

DOPAMINE DESIGN vă oferă următoarele servicii:

  • Recondiționarea și sablarea obiectelor metalice de orice fel;
  • Vopsirea în câmp electrostatic a obiectelor metalice de orice fel.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Cod CAEN: 4520 – întreținerea și repararea autovehiculelor.

 

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Ne veți putea găsi la adresa: Str. Calea București nr. 139/1, Craiova, Județul Dolj.

Tel.: +40 721 910 001

e-mail : vasilescuandrei93@gmail.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

S.C. DOPAMINE DESIGN S.R.L. oferă o gamă de servicii inovative și spectaculoase pe piața din Craiova. Printre serviciile noastre se numără: recondiționarea și sablarea obiectelor metalice de orice fel, cât și vopsirea acestora cu vopsea pulbere în câmp electrostatic cu o durabilitate ridicată față de procedeele clasice de vopsire.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Unicitatea pe piața din Craiova și, chiar din Oltenia, ne propulsează pe un loc fruntaș pe piața din Craiova. Calitatea serviciilor oferite și atenția acordată clienților noștri ne oferă un avantaj în interacționarea cu viitorii noștri clienți. Scopul nostru va fi satisfacerea clientului.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

S.C. DOPAMINE DESIGN S.R.L. oferă vopsitoria cu Powder Coating – servicii UNICE în Craiova

Ce este vopseaua pulbere în câmp electrostatic?

Aceasta este o tehnologie de acoperire, care se face prin intermediul aplicării unor particule uscate de vopsea prin intermediul câmpului electrostatic. În acest procedeu de aplicare nu sunt folosite materiale chimice periculoase – vopselele tip pulbere au un conținut de VOC foarte scăzut și nu sunt daunătoare sănătății.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Misiunea acestei firme este de a transforma orice automobil în mod spectaculos, urmând pas cu pas cerințele clienților. Ne dorim să materializăm visurile viitorilor noștri clienți prin execuții de excepție ale lucrărilor. Prin profesionalism, ne dorim să satisfacem exigențele tuturor clienților, punând la dispoziție, în același timp, o ofertă diversificată. Această societate va oferi posibilitatea de personalizare a lucrărilor, astfel încât clientul va putea solicita execuția propriilor idei în ceea ce privește designul, materiile prime, componentele utilizate etc.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Vasilescu Andrei Lucian, administrator

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători