Stanciu Cristina Elena

Profil câștigător StartUp4U

Ideea înființării unei firme de arhitectura s-a născut din dorința de a materializa schițele proprii și de a putea ajuta la dezvoltarea sau reamenajarea infrastructurii existente, însa factorul determinant în alegerea făcută a fost grupul de prieteni – specialiști în același domeniu, care vor face parte din viitorul proiect și care vor fi fundația afacerii noastre.

În prezent există un deficit în ceea ce privește piața arhitecturală care se adresează altor obiective decât construcțiile noi, respectiv reamenajarea parcurilor, reabilitarea stadioanelor, clădirilor care se încadrează în clasa de importanta I si II (spitale, scoli, licee, clădiri cu aglomerare de persoane).

În zona de Sud și Sud-Est a României există construcții care au o arhitectură datând din sec XIV, din vremea lui Basarab I.

Majoritatea firmelor existente pe piață oferă clienților idei și servicii de bună calitate, ocolind sau încercând să conducă clientul spre o altă latură, cea futuristică, lăsând inovația să ia locul tradiționalismului, ștergând astfel părți semnificative din istoria și identitatea noastră.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. ARHITECTURES PROJECTS DEVELOPMENT S.R.L.

Dorim să oferim soluții de proiectare complete și de calitate, de la realizarea conceptului la obținerea avizelor și autorizațiilor, organizare de șantier și asistență tehnică.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Cod CAEN 7111 Activități de arhitectură

Pentru început, activitatea principală constă în servicii de arhitectură și proiectare, urmând să dezvoltăm în viitor și o categorie de servicii pentru restaurarea clădirilor de patrimoniu.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Sos. Ștefan cel Mare nr. 15, sector 2, București

Telefon: 0722 238 820

Email: arhitectures.development@yahoo.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Vom aborda fiecare proiect de arhitectură cu atenție maximă, insistând asupra aspectelor estetice, funcționale și de stabilitate care vor oferi soluția optimă pentru construcția cerută.

Activitatea de proiectare arhitectură implică realizarea unor proiecte cu complexitate variată, de la cerințe simple (locuințe individuale-case, vile, modificări apartamente, amenajări spații comerciale) până la investiții medii și mari (locuințe colective, sedii birouri, clădiri administrative, spații producție-hale industriale, depozite).

Servicii:

 • proiectare de arhitectură în domeniul rezidențial, comercial și industrial, cu toate fazele de proiectare (autorizație de construire DTAC, proiect tehnic și detalii de execuție);
 • proiect arhitectură demolare (DTAD – releveu + întocmire documentație tehnică);
 • proiect demolări și modificări interioare (pereți neportanți, pereți compartimentare etc. DTAC întocmire documentație tehnică);
 • urbanism PUD, PUZ;
 • mansardări, extinderi, supraetajări;
 • amenajări interioare și decorațiuni: standuri expoziții, birouri, apartamente, vile, restaurante, baruri, hoteluri, bănci, magazine.
 • studii de prefezabilitate și fezabilitate, studii de urbanism și inserție;
 • relevee de specialitate;
 • consultanta si sprijin tehnic întocmire proiecte tehnice (colaborare/subcontractare proiecte tehnice si detalii de execuție, atât în arhitectură, cât și în amenajări interioare);
 • consultanta in domeniu si domenii conexe;
 • reconversii funcționale;
 • reabilitări și refuncționalizări;
 • documentații de prezentare (animații, 3D, albume prezentare etc.)
 • machete de ansamblu și obiect;

avize și autorizații;

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Prin servicii de calitate, furnizarea continuă de suport tehnic asupra procesului de punere în execuție a lucrărilor, prin alegerea produselor de cea mai bună calitate si a soluțiilor care să corespundă cu situația existentă.

Ne dorim ca pe viitor să putem să dezvoltăm construcții prietenoase cu mediul în zona rurală, să putem satisface latura emoționala a locuitorilor din mediul urban, respectiv dorința de „întoarcere la origini”, de alegere a satului in detrimentul aglomerației metropolitane, înlocuind pereții de BCA cu cei de piatră, PVC-ul cu lemnul stratificat obținut prin reciclarea deșeurilor.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Pentru început, echipa este formată din 3 oameni, 2 ingineri proiectanți si un arhitect.

Colaboratori: Expert tehnic, Auditor Energetic.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Obiectivele tinerei noastre firme de arhitectură dorim să fie cât se poate de clare, și să avem ca factori de succes misiunea nu tocmai ușoară pe care ne-am propus-o, aceea de a oferi un hibrid revoluționar, oferind soluții viabile și totodată ecologice, menite astfel încât să nu degradeze mediul.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Echipa este formată din 3 oameni, 2 ingineri proiectanți si un arhitect.

 

 

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători