Sandu Alexandru Sebastian

Profil câștigător StartUp4U

Cum a apărut ideea este greu de spus, probabil că s-a cultivat în timp, în ultimii 2-3 ani. Spiritul antreprenorial a fost întotdeauna prezent în familia mea, astfel că nu aveam cum să nu-mi doresc și eu un lucru al meu, făcut după cum îmi imaginez eu că ar trebui să arate, să lucreze și să funcționeze o firmă, având 4-5 ani de experiență în spate, ani în care am văzut ce funcționează și ce nu, ca abordare.

Bun, spirit antreprenorial exista, dorință exista, voință exista, în schimb nu existau fonduri. Am început să sondez piața pentru posibilități, iar primele care mi-au atras atenția erau fondurile de la stat, programele SRL-D și START, dar ambele presupuneau cofinanțare mare și condiții dificile în ceea ce privea cheltuielile eligibile. În Decembrie 2014 am auzit despre programul Romania Start-Up. L-am urmărit, s-a publicat lista beneficiarilor, am încercat să fac cea mai bună alegere, și am mers cu proiectul în care lider este Asociația Societatea Naţională Spiru Haret pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură. Munca depusă nu se poate cuantifica, proiectul este departe de ceea ce trebuia să fie, dar într-un fel sau altul avansăm.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. 3D PRINTARE SCANARE S.R.L.

După cum exprimă și numele, 3D PRINTARE SCANARE se va ocupa cu scanare, printare și proiectare în 3D, pentru toate domeniile de activitate în care vom găsi aplicabilitate, începând cu ingineria, arhitectura, designul, modelismul, medicina, industria jocurilor și a jucăriilor, tâmplăria, industria obiectelor personalizate, medicina, GIS, moda, etc.

Suplimentar acestor activități de servicii și producție, vom lansa pe piață modele de imprimante 3D, produse de către firma noastră, preluând idei și concepte deja utilizate sau idei și concepte proprii. De asemenea, vom semna parteneriate cu marii producători, pentru a putea importa modelele deja existente.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Cod activitate principală: 7410

Coduri activități secundare: 3240, 7112, 5819, 6202, 7311, 9321, 9329, 9003, 6201, 7022

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Strada Banu Udrea nr. 8, bl. G5, sc. 2, ap. 38, parter, Sector 3, București este sediul social al firmei și locul în care ne veți găsi pentru oricare din serviciile enumerate mai sus.

Telefon/Fax: +40 31 434 21 15

Telefon mobil: +40 762 236 801

E-mail: printscan3d@gmail.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Serviciile oferite de către firma 3D Printare Scanare vor acoperi toate aspectele legate de acest domeniu, începând cu proiectarea, printarea și scanarea în 3D, continuând cu consultanța în ceea ce privește proiectele 3D și fabricația obiectelor 3D după specificațiile clienților.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

În primul rând, este un domeniu de nișă, la început pe piața din România, astfel încât nu este necesar ca firma 3D Printare Scanare să aducă pe piață lucruri cu totul deosebite, deoarece tot domeniul este deosebit. Dar, important și, credem noi, deosebit față de alte firme de pe piață, este faptul că echipa este structurată astfel încât să acoperim toate aspectele.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

În primul rând, cea mai importantă componentă, fiind vorba de un domeniu nou pe piața din România, este creșterea awareness-ului în privința acestui domeniu. Multe persoane și-ar dori să existe această tehnologie, mult mai puține persoane știu că această tehnologie chiar există, inclusiv pe piața din România.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Țintim să ajungem o firmă stabilă pe această piață și din punct de vedere economic, o firmă care să poată susține în viitor finanțarea altor idei avute de această echipă. Prin extinderea în multiple domenii, această firmă se va dezvolta într-o companie de nivel național și, în viitorul mediu și îndepărtat, într-o companie multinațională.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Echipa este formată din 4 oameni, toți ingineri. Managementul este asigurat de Sandu Alexandru-Sebastian, inginer cu 5 ani de experiență în management de proiecte, partea tehnică este acoperită de un inginer electronist cu 4 ani de experiență ce lucrează pentru Samsung, partea de consultanță în proiectare este acoperită de un inginer proiectant cu 3 ani de experiență ce lucrează pentru Renault, iar activitățile zilnice, atunci când cele 3 persoane menționate mai sus sunt indisponibile, proiectarea și fabricația sunt acoperite de un student în an terminal la Facultatea de Construcții.

 

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători