Rudolf Izabela-Gina

Profil câștigător StartUp4U

Având o experiență de peste 10 ani în sfera artiștilor, evenimentelor și filmului era inevitabil să nu ajung să îmi deschid și administrez o companie care să se ocupe cu organizarea de evenimente culturale de muzică, teatru și film.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C.

REVOLVER EVENTS S.R.L.

După cum numele sugerează, REVOLVER EVENTS este o companie de organizare, planificare și coordonare evenimente care își va desfășura activitatea pe plan național, și internațional.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Codul CAEN principal este 9002 – Activități suport pentru interpretarea artistică (spectacole).

Printre codurile CAEN secundare se numără: 5912 Activități post-producție cinematografică, video si de programe de televiziune, 7490 – Alte activități profesionale științifice și tehnice.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Str. C.A. Rosetti nr. 25, Etaj 7, Ap 32, Cam 1, Sector 1, București, este sediul social al firmei și locul în care ne veți găsi pentru orice fel de serviciu care implică artiștii.

Telefon/Fax: 0040 740 202 150

Email: office@revolver.ro

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Serviciile pe care le oferă Revolver Events in domeniul de organizări evenimente sunt de genul: management și booking artistic, concerte, festivaluri, târguri, zilele orașului, sărbătoare națională, evenimente corporative, conferințe de presă, gală de prezentare a unui film, piesă de teatru, gală de premiere, lansare de produs și bineînțeles producție de reclame.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Suntem tineri energici, visăm mai departe decât restul lumii. Avem viziune, experiență și o strategie perfecționată în timp.

 

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Eu sunt liderul unei echipe tinere și entuziasmate, iar împreună ne-a creat o țintă de a fi remarcați pe piața națională și internațională în management artistic și evenimente culturale de calitate.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Misiunea noastră este de a crea împreună cu artiștii din management nostru proiecte culturale de anvergură pe plan național și internațional, de a promova imaginea României prin prisma artiștilor și proiectelor marca Revolver Events.

Valoarea artiștilor naționali pe care ii reprezentăm se răsfrânge asupra noastră, ceea ce ne motivează spre a realiza de fiecare dată doar evenimente de calitate și care ne pasionează.

Revolver Events militează pentru identificarea rădăcinilor culturale, dincolo de modă și timp sau de asaltul comercialului. De aceea, propunem publicului readucerea în centrul atenţiei sale a firescului, a frumosului, a tradiţiei prin petrecerea unui timp de calitate.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Suntem tineri dinamici, încrezători și nerăbdători să muncim și să ne expunem munca. În final scopul nostru este să realizăm proiecte adresate publicului consumator de cultură, acestea fiind produse sub egida calității și bunului gust ce caracterizează echipa Revolver Events.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători