Răpițeanu Ana Maria

rapiteanu-ana-maria

Profil câștigător StartUp4U

Dorința de a porni o afacere pe cont propriu o aveam încă din liceu, considerând angajarea o măsură provizorie. Dar odată cu încheierea anului 5 am fost presată de practica obligatorie în cadrul facultății, ocazie cu care am descoperit că pentru tinerii arhitecți sunt prea puține locuri de muncă plătite, majoritatea angajatorilor profitând de situația studenților și cerând stagii de practică neplătită. Astfel am decis sa-mi încep propria afacere înainte de finalizarea studiilor.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4URA3.14 – Architecture & Interior Design

RA3.14 este un birou de arhitectură și design interior care oferă servicii complete pentru spațiul tău. Fie că este vorba de spații rezidențiale, comerciale sau corporative, RA3.14 îți stă la dispoziție oferind creativitate și calitate la prețuri competitive.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Obiectul principal de activitate este proiectare de arhitectura și amenajări interioare.

 

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Str. V. V. Stanciu, nr. 7, bl. 88, sc. 1, ap. 1, sector 4, București.

Tel: 0754 368 640 / Mail: rapitectura@gmail.com

Website: www.ra3point14.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Amenajare interioară pentru locuințe, 3 stagii:

 1. Igienizare – presupune reorganizarea mobilierului existent cu posibile propuneri de îmbunătățiri, adăugarea de decorațiuni și eventual înlocuirea pardoselilor, a tâmplăriilor și finisajelor parietale.
 2. Amenajare – glafuri/tâmplării/pardoseli/finisaje pereți și tavane precum și crearea unui ambient echilibrat și eficientizat prin alegerea mobilierului și decorațiunilor. Amenajarea presupune și studiu de lumină artificială.
 3. Remodelare spațiu – reorganizarea în plan, parțial sau total, a compartimentărilor nestructurale sau propunerea de compartimentări pentru spații deschise (ex: mansardă). După compartimentare se amenajează spațiul conform punctului 2.

*Proiectele pentru locuințe necesită un minim de contact între beneficiar și proiectant, procesul se poate derula online, la cerea comanditarului se face vizită la fața locului.

 • Amenajare interioară spații instituții publice/private – aceleași 3 posibilități listate mai sus: igienizare, amenajare, remodelare spațiu.

*Având o gamă largă de posibilități și diverse grade de complexitate, proiectul se derulează în strânsă legătură cu comanditarul și implică vizita la fața locului.

 • Remodelare fațade existente – în funcție de necesitățile clientului:
 1. Remodelare superficială – schimbarea tencuielii/finisajului exterior, propunere de eficientizare termică, schimbarea tâmplăriilor și a balustradelor.
 2. Remodelarea geometriei – adăugarea de volume, zidirea unor goluri sau relocarea acestora, încărcarea structurii cu elemente decorative și parasolare, precum și intervențiile de la punctul 1.
 • Proiectare de arhitectură
 1. Releveu de arhitectură – realizarea unui proiect de detaliu ce conține starea actuală a unui imobil în vederea restaurării/demolării.
 2. Proiect de arhitectură – presupune conceptul, proiectarea, obținerea avizelor și supravegherea evoluției șantierului.
 3. P.U.D. (proiect urbanistic de detaliu).

*Având o gamă largă de posibilități și diverse grade de complexitate, proiectul se derulează în strânsă legătură cu comanditarul și implică vizită la fața locului.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Pentru a ne diferenția pe piața de profil am propus un sistem conversațional online, unde clientul are posibilitatea să ceară o estimare a proiectului dorit fără nici o taxare sau contra cost putem realiza o schiță de idee. Astfel se eficientizează discuția cu beneficiarul, dându-i timp să se hotărască dacă este decis să urmeze demersurile pentru execuția proiectului, precum și posibilitatea de a cere câte propuneri dorește, pe costul propriu, evitând astfel pierderile companiei.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

RA3.14 este o nouă apariție pe piața birourilor de arhitectură, oferind o gamă variată de servicii de proiectare arhitecturală și amenajare interioară. Avem o abordare menită să faciliteze soluționarea în mod eficient și la un grad înalt de calitate a necesităților clienților. Suntem răspunsul la necesitatea unor servicii de arhitectură și design interior care pun accent pe elementul uman și ne dorim să oferim beneficiarilor proiectelor o experiență excelentă, de la idee la produs finit. Mizăm pe eficacitate în comunicare și pe asigurarea satisfacției clienților. Serviciile noastre sunt personalizate pentru fiecare dintre dumneavoastră și avem o deschidere mare către provocări. Indiferent de amploarea proiectelor, RA3.14 vă garantează un grad înalt de profesionalism și creativitate.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Misiunea noastră este ca serviciul pe care îl oferim, fiind mulat pe dorințele clienților noștri, având în același timp un cost și timp de livrare raportate în mod personalizat.

Valori: lucru în echipă, prietenie, adaptabilitate.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Beneficiar schemă de minimis – Răpițeanu Ana Maria. 24 de ani. Studentă la Facultatea de Arhitectură in cadrul U.A.U.I.M., anul 5 de studii.

 

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători