Pîrțac Robert Giani

Profil câștigător StartUp4U

De 8 ani lucrez ca administrator al unei grădinițe particulare de succes deschisă în zona de nord a Bucureștiului. Așa am aflat că părinții își doresc pentru copiii lor centre de joacă unde copii se pot juca în siguranță, centre care să ofere tot odată și posibilitatea organizării unor mici petreceri pentru copii. Proiectul START UP4 U a reușit să mă ajute la crearea unei afaceri care deja a început să funcționeze.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. ZDZ PLAYGROUND S.R.L.

Cu o suprafață de 160 mp în interior și 600 mp în aer liber, locul de joacă poate oferi un cadru vesel și animat copiilor care doresc sa-și sărbătorească ziua de naștere sau sa ia parte la ateliere de creație.

Centrul oferă camere speciale pentru copiii și spații unde părinții sunt și ei invitați să ciocnească un pahar de suc în sănătatea copiilor, mini-discotecă și săli cu module de joacă.

Activitățile desfășurate vor fi: petreceri specifice vârstei 3-12 ani, ateliere de creație artistică, creație plastică, ateliere de dezvoltare personală, activități de cunoaștere pe domenii experimentale, întreceri sportive, toate menite să dezvolte creativitatea copiilor, condiția fizică și buna dispoziție.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Cod CAEN principal: 9329 Alte activități recreative și distractive.

 

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Strada Intrarea Martha Bibescu nr 3, localitatea Mogoșoaia, județul Ilfov.

Tel: 0788 312 076, email: rgpirtac@gmail.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Organizarea de petreceri pentru copii, ateliere de creație artistică, de dezvoltare personală, activități de cunoaștere pe domenii experimentale, activități sportive gen aikido, dansuri moderne sau de societate etc.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

De ce noi? Pentru că avem o bază materială excelentă și adecvată vârstei copiilor, personal calificat, cald și apropiat de copii, pentru că avem 8 ani de experiență în educația copiilor de vârstă preșcolară.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Dorim să devenim alegerea numărul 1 în comunitatea locală (comuna Mogoșoaia) atunci când se dorește organizarea unui eveniment pentru copii.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Obiectivul afacerii noastre este să creștem cifra de afaceri cu 20% în fiecare an.

Pentru atingerea acestui obiectiv va fi necesar să susținem o activitate intensă de promovare atât în mediul online cât și prin mijloace tradiționale (banere, fluturași, pliante distribuite după amiaza și în weekend în parcul local (Palatul Mogoșoaia), dar mai ales prin asigurarea de servicii de calitate.

Dacă acest obiectiv de creștere va fi atins se poate crea și posibilitatea extinderii prin deschiderea unui alt loc de joaca la sfârșitul anului 2018 – primăvara anului 2019.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Lepadatu Andreea, educator specializat, 3 ani experiență în educația copiilor.

Tomescu Andreea, educator specializat, 3 ani experiență.

Munteanu Roxana, educator specializat, fără experiență, la primul job dar cu o deschidere extraordinara către copii.

Mironescu Bogdan, instructor sportiv 2 ani experiență.

Robert Pîrțac, administrator, 10 ani experiență în industria ospitalității USA, și 8 ani vechime în administrația grădiniței Zori de Zi, Mogoșoaia.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători