Pica Emilia

Profil câștigător StartUp4U

Ideea afacerii a pornit de la faptul că succesul în dezvoltarea personală permite, din păcate, din ce în ce mai puțin timp alocat dezvoltării propriului stil vestimentar ca modalitate de expresie personală.

Există femei de afaceri care au poziții importante, dar nu mai au timp să meargă prin magazine să observe tendințele, iar pentru că o garderobă reușită trebuie într-adevăr întreținută, dorim să le încurajăm individualitatea.

Am realizat încă o dată ca ambiția și curajul de a-ți depăși limitele pot duce la realizări incredibile, așa că după o documentare serioasă în privința alocării fondurilor europene, am ales Asociația „Societatea Naţională Spiru Haret pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură cu ajutorul căreia am implementat un proiect START UP 4 U.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4U

S.C. EVIVID 13 CREATIVE S.R.L.

În anul 2012 am decis să schimb domeniul de activitate și am ales să îndeplinesc un vis vechi, născut încă din copilărie: dorința de a îmbina talentul pentru desen cu pasiunea pentru modă – designul vestimentar.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Codul CAEN principal este 7410 Activități de design specializat.

Printre codurile CAEN secundare se numără: 1413 Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp), 1439 Fabricarea prin tricotare sau croșetare a altor articole de îmbrăcăminte, 4771 Comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

EVIVID 13 CREATIVE S.R.L.

CUI :34979397

Adresa : Str. Vulturilor, Nr.31, Sector 3 București

Telefon : 0740589243

Email: evivid13creative@gmail.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Venim în întâmpinarea nevoii de dezvoltare a propriului stil vestimentar, oferind servicii personalizate de styling la domiciliul clientului, căruia îi permitem astfel să beneficieze de o garderobă la zi și în concordanță cu dress code-ul pretins de angajator.

Oferim atât servicii de styling, cât și de tailoring din catalogul propriu, cu modele originale produse în exclusivitate de croitorii noștri.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Dorința este de a transforma această viziune într-o etichetă astfel obiectele vestimentare sunt fabricate din materiale de calitate superioară, achiziționate atât din țară, cât și din import.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

 

 

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Scopul nostru este de a schimba percepția asupra vestimentației ’’office’’, prin introducerea de noi tipuri de croieli și accesorizări, concomitent cu personalizarea profundă a garderobei in funcție de nevoile stricte ale clientului.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

PICA EMILIA – administrator

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători