Matei Marian Ovidiu

01_MATEI MARIAN OVIDIU

Profil câștigător StartUp4U

Mereu am avut o dorința arzătoare de a reuși tot ce îmi propun pe cont propriu. Pe acest principiu, doresc să îmi aduc contribuția în contextul economic actual, prin mai multe afaceri care vor aduce un plus-valoare considerabil societății noastre. Sunt încântat că afacerea căreia am început să-i construiesc fundatia, este într-un domeniu care se dezvoltă continuu, chiar și în condiții economice dificile.

Scânteia și ulterior, notele de fundamentare ale acestei idei, au aparut cu ocazia planificarii si organizarii nunții personale. Despre casatorie și iubire, Frank Sinatra spune: „…you can’t have one, without the other”, și sunt total de acord, dar… necesarul și organizarea unei nunti în prezent, poate deveni cu usurință un stres nemaiîntâlnit. Printre toate elementele si detaliile care au fost acoperite, s-a enumarat și aranjarea, din punct de vedere estetic, a miresei. La cine apelam pentru aceste servicii? Indiferent cum privim situatia, raspunsul este categoric unul haotic, întrucât piața serviciilor de sănătate și înfrumusețare este una dezorganizată.

Profil StartUp

 

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4U

LOVIV GALLERY SRL

L’Oviv, este o platformă online, care urmărește cu precădere îmbunătățirea relației dintre două grupuri țintă: Prestatorii de servicii de sănătate și înfrumusețare și clienții acestora. Prin implementarea proiectului, se dorește centralizarea tuturor serviciilor health&beauty, creându-se astfel o piață competitivă și interactivă.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN Principal

Codul CAEN principal este 6312 Activități ale portalurilor web. Această clasă include: operarea site-urilor web care folosesc un motor de căutare pentru a genera și întreține bazele de date extensibile cu adrese Internet, într-un format ușor de căutat, operarea altor site-uri web care acționează ca portaluri pentru Internet, cum sunt site-urile media care oferă un conținut actualizat periodic.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație / Date de contact

În București, implicit, pe Aleea Pădurea Craiului, nr. 2, bl. H2, sc. 1, parter, ap. 4, sector 3, se afla biroul firmei, de unde se administrează platforma.

Telefon: +40 751 261 425 / +40 720 057 069

Email: office@loviv.ro / ovidiu.matei@loviv.ro

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite

Prestatorii de servicii de sănătate și înfrumusețare au acum posibilitatea de a se înregistra pe platforma online www.loviv.ro, în calitate de Parteneri oficiali ai LOviv, urmând ca aceștia să își completeze profilul cu informații, să adauge fotografii, servicii oferite și ulterior să le promoveze. Partenerii care vor opta pentru un cont tip Premium, vor beneficia, în plus față de contul Standard, de alte funcționalități și instrumente de promovare prin care aceștia vor fi mai aproape de clienții lor iar cel mai important este faptul că va exista echilibru și transparență între conturile Standard și Premium. De asemenea, platforma va include un modul semi-automat, prin care clienții se vor putea programa online la serviciile alese. Pentru a satisface nevoia de bază, prin care umanitatea a evoluat, curiozitatea, am construit pagina de Fotografii. Cu alte cuvinte, această pagină reprezintă wall-ul loviv.ro – Toți Partenerii care încarcă fotografii, apar pe profilul lor, dar și pe pagina de Fotografii, unde de altfel există numeroase filtre de sortare a imaginilor postate.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Nu putem spune că suntem mai buni, nu putem spune că oferim servicii mai calitative, dar ne putem lăuda cu faptul că încercăm să construim, alături de viitorii Parteneri, o comunitate sănătoasă și frumoasă, o comunitate doritoare de performanță și obiectivitate. Să fie bine pentru toată lumea, în special pentru clienții serviciilor health & beauty.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Urmărim un perfecțiune și acuratețe în management, pentru a oferi soluții și produse la cele mai înalte standarde și dorim să facem din loviv.ro, principalul și cel mai accesat portal al serviciilor de sănătate și înfrumusețare, din România.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Simpla viziune a centraliza serviciile de sănătate și înfrumusețare, expuse la comentarii și rating-uri obiective, este în fapt, o misiune dificilă, dar cum oamenilor le plac provocările (numai acelea în care chiar cred în ele), personal, chiar cred că este nevoie un asemenea business. Atuul, valoarea și esența pentru ca platforma online să aibă succes într-un timp cât mai scurt, este dedicația.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Matei M. Ovidiu, Manager General al LOVIV GALLERY SRL, absolvent al Universității Financiar Bancare, Facultatea de Management Financiar, masterand în curs la Universitatea Titu Maiorescu, respectiv la Managementul Finanțării Proiectelor Europene.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători