Mămăligă Lucian Cristian

Profil câștigător StartUp4U

Căile de comunicare online au început să fie din ce în ce mai mult folosite și adaptate fiecărei nevoi personale. Ideea de afacere mi-a venit în momentul în care un prieten m-a sunat pentru a-i recomanda pe cineva sa îi renoveze debaraua deoarece era un spațiu mic și nu ar fi vrut să apeleze la o firmă pentru a plăti mai mult decât unui „meșter” în domeniu. Atunci mi-a apărut întrebarea: La cine apelam pentru aceste servicii? Am început să îmi pun și eu personal întrebarea : La cine aș apela daca aș fi în situația lui? M-am gândit că în poziția lui sunt foarte multe persoane tinere, deoarece cei în vârstă au o cunoștință în orice domeniu pentru a-i ajuta la nevoie, dar tinerii când au o situație de acest gen încep să caute la prieteni sau pe internet. Am observat că pe internet nu este un portal care să ofere siguranța unui „meșter” corect și ieftin și m-am gândit să ofer eu acest serviciu având în vedere că pe piață este o cerere continuă și în creștere pentru muncitori de încredere care sa ajute în rezolvarea micilor probleme ale casei.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4UB2WEB PORTAL FACTORY SRL

Realizăm o platformă online prin care intermediem servicii de calitate ale persoanelor fizice și juridice în domeniul construcții/instalații iar pe viitor vom extinde platforma către cât mai multe meserii pentru a fi principalul intermediar al acestora, un partener cu adevărat de încredere.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Codul CAEN principal este 6312 Activități ale portalurilor web. Această clasă include: operarea site-urilor web care folosesc un motor de căutare pentru a genera și întreține bazele de date extensibile cu adrese Internet, într-un format ușor de căutat, operarea altor site-uri web care acționează ca portaluri pentru Internet, cum sunt site-urile media care oferă un conținut actualizat periodic.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Sediul firmei este situat pe str. Nucului, nr. 6, bl. V-101, sc. 2, et. 3, ap. 41, Sector 3, Bucuresti.

Telefon: 0720 604 710

Email: b2webpf@yahoo.com

Website: www.ciubuc.ro

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Principalul serviciu oferit este intermedierea serviciilor, dar vom îmbunătăți relația client-vânzător prin opțiunea de a crea un cont gratuit la care pe viitor se pot adăuga opțiuni contra cost pentru a maximiza beneficiile platformei pentru client, respectiv vânzător.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

În acest moment, în Romania, numai există un astfel de serviciu și dorim să fim unici prin calitatea serviciilor oferite.

 

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Dorim să devenim partenerul de încredere al celor care au nevoie sau beneficiază de pe urma portalului nostru.

 

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Viziunea noastră este de a ușura luarea deciziilor clienților și avem ca misiune îmbunătățirea perpetuă a calității serviciilor oferite.

 

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Mămăliga Lucian Cristian, Director Economic al B2Web Portal Factory SRL, absolvent al Universității Financiar Bancare, Facultatea de Management Financiar, si al Universității Nicolae Titulescu , Master Contabilitatea si Auditul Entităților Economice.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători