Maican Ilinca

Profil câștigător StartUp4U

Ideea deschiderii unui birou de arhitectura propriu o am chiar din timpul facultății. Am optat după terminarea studiilor să urmez o perioadă de stagiu la diferite birouri de arhitectură din străinătate pentru a mă obișnui cu practica „ideală” a proiectării. Anul acesta am revenit în țară țintită să îmi deschid biroul împreuna cu foști colegi, și ei întorși în țară. Programul de susținere a start-up-urilor a apărut chiar la momentul potrivit.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4U

S.C. ARCHITECTURE TO MEASURE S.R.L.

Biroul se axează pe arhitectură de talie medie și mică. Începem prin a aborda proiecte pentru ameliorarea / extinderea clădirilor existente; adaptări funcționale (locuințe, locații industriale în spații de birouri, culturale sau educaționale); amenajări interioare de spații cu funcțiuni speciale.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Codul CAEN principal este 7111 – Activități de arhitectura.

Cod CAEN secundar este 7410 – Activități de design specializat.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Str. Carol Davila 105-107, sc.1, ap. 3, sect. 5, București.

Tel: 0723.387.911

Email: ilinca.maican@gmail.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Ceea ce oferim în primul rând sunt servicii de consultanță (evaluări, studii), de proiectare de arhitectură la nivel de proiect de detaliu și proiect tehnic, cu urmărirea lucrărilor de execuție.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Deoarece serviciile noastre sunt „croite pe nevoile” clientului le acordam fiecăruia atenție sporită și îndrumare pentru toate fazele colaborării. Promovăm și practicăm un standard înalt în proiectarea și execuția proiectelor. Ca birou nou pe piață vom practica onorarii foarte avantajoase în raport cu serviciile oferite.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Suntem două arhitecte diplomate în Elveția, cu experiență de lucru în diverse țări europene și experiență didactică.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Credem într-o arhitectură care este croită pe măsura clientului și a locului. Promovăm lucrul direct și interactiv cu clientul. Vrem să promovăm pe piața românească proiecte de calitate și sustenabile în care utilizatorii să se simtă bine și de care să fie mândri.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

ILINCA MAICAN. Master of Science in Architecture. Membra  OAR/ SIA.  Peste 4 ani de experiență in Elveția si Olanda.

ANCA-MARIA PĂSĂRIN-FERREIRA-GARCIA DE ALMEIDA. Master of Science in Architecture. Master in arhitectura sustenabila al facultății din Lisabona.

Doctorand UAU Ion Mincu, București. Membra OAR. Asistent universitar cu peste 3 ani de experiență în Franța și Portugalia.

Credem că într-o echipă fiecare are rolul său și de aceea lucram completându-ne una pe cealaltă si motivându-ne reciproc.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători