Lupeș Cristian

Profil câștigător StartUp4U

Ideea afacerii a pornit de la faptul ca la nivel național nu se întocmesc statistici cu posturile vacante adresate absolvenților de învățământ vocațional (muzica, arte plastice, dans-balet, teatru, film, etc.), astfel încât la ANOFM și sucursalele județene din regiunile unde exista instituții de învățământ superior vocațional sau licee cu profil vocațional, nu pot fi puse la dispoziția absolvenților oferte de munca in profilul studiat.

Firma nou creata prin acest proiect își dorește sa ofere locuri de munca acestor tineri prin realizarea de activități de profil, îmbunătățind astfel accesul pe piața muncii a tinerilor artiști.

Prin contractele de colaborare, parteneriat si consultanta oferite de firma nou înființată, aceștia pot acumula experiența, pot accesa posturi in instituțiile culturale majore ale vieții artistice naționale sau pot întreprinde propriile afaceri. Concluzionam ca aceasta noua firma, va crea doua tipuri de locuri de munca: Prin angajații permanenți care vor beneficia de contracte individuale de munca si contracte de colaborare cu artiștii evenimentelor manageriate.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4U

S.C. CREATIVE ART NETWORK S.R.L.

Creative ArtNetwork, se dorește o platforma web-impresariala care sa ajute apariția si dezvoltarea unei piețe muzicale culturale autentice. Exceptând muzica comerciala, zona culturala muzicala are un potențial neexplorat care ar permite acum o dezvoltare rapida. Se simte nevoia profesionalizării unor activități culturale care deocamdată se desfășoară amatoristic atât din punct de vedere al impresarilor dar si al managerilor de opere si filarmonici.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Coduri CAEN principal 9002.

 

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Sediul social: București, Sector Str.Vulturilor nr 51, sc.3, apt. 8.

Telefon/Fax: 0723258141

Email: cristian.lupes/@gmail.com

Web: http://cristianlupes.ro

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Activitatea principala a firmei nou create va consta in suport pentru interpretare artistica (spectacole), activități suport pentru interpretarea artistica, pentru organizarea in direct de spectacole teatrale, concerte, spectacole de opera sau balet si alte producții scenice.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Firma nou înființată se adresează mai multor tipuri de clienți: clienți artistici impresariați și cumpărători de evenimente.

 

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Evenimentele din portofoliul firmei, vor avea ca specific principal, folosirea noilor medii artistice (arte vizuale, video, lumini si efecte speciale) ca rampă de promovarea a unor producții culturale autentice. Astfel, ne vom plia pe trendurile actuale în care sincretismul artelor face ca spectacolele multimedia sa fie cele mai căutate de public și parteneri.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

După o experiență de 8 ani în cadrul organizării Festivalului Enescu si de 12 ani ca dirijor al orchestrelor din țară și străinătate, îmi propun acum sa dezvolt un model de lucru managerial artistic, eficient si conectat la realitățile românești, care in domeniu, au nevoie de un start bun si apoi o dezvoltare rapida si creativa.

Prin angajații permanenți, firma nou înființată, își propune să crească numărul de evenimente și acțiuni întreprinse, astfel încât, într-o perioadă de 4 ani, să acopere cu evenimente culturale toată aria geografica națională.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Manager artistic cu o experiență in domeniul managementului artistic de minim 10 ani. Studii superioare de specialitate artistica (muzica, teatru, arte plastice, studii economice) absolvite cu minim diploma de licență. Certificările în domeniile adiacente, (manager proiect, management cultural, management resurse umane, achiziții, stagii de pregătire în instituții similare din țară și străinătate), constituie un avantaj la angajare.

Agent PR cu experiență în domeniul comunicării și PR-ului, dovedită prin documente relevante.

Agent vânzări cu abilități specifice.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători