Ilie Theodoru Christian

Profil câștigător StartUp4U

Cu trecerea timpului, am observat că mulți tineri talentați nu au posibilitatea de a se afirma în domeniul industriei muzicale așa că am decis să le aducem un sprijin, prin care să se poată afirma pe plan național cât și internațional. Această idee de afacere a pornit din propria noastră inițiativă, cu scopul de a ajuta tinerii artiști să-și dezvolte potențialul, urmând ca munca depusă de ei să fie promovată alături de muzica pe care o compunem.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4U

S.C. SOUNDIFY MEDIA PRODUCTION S.R.L.

Misiunea acestei firme are în vedere producerea de artiști, producerea și comercializarea de piese muzicale, jingle-uri, coloane sonore pentru domeniul cinematografic și altele. Alegerea, pregătirea, producția, promovarea și reprezentarea propriilor noștri artiști constituie și va constitui o prioritate absolută în cadrul activităților noastre.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Cod activitate principală: 5920

Coduri activități secundare: 4763, 4791, 6311, 7312, 7320, 8219, 9001, 9002.

 

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Str. Mezeș Nr. 24, Camera 4, Sector 1 București este sediul social al firmei iar punctul de lucru la care ne veți găsi pentru orice fel de cereri ce necesită material sonor se află pe Șos. Berceni Nr. 3, Spațiul Nr. 13, et. 1, Popești Leordeni.

Telefon: +40733.95.61.95

E-mail: soundifymedia@gmail.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Pentru Artişti, Case de producţie și Case de discuri:

  • Single-uri
  • Piese de album
  • Extended Play-uri (EP)
  • Albume (LP)
  • DEMO-uri
  • Remix-uri în viziune proprie sau sub directa îndrumare creativă a clientului

Staţii de radio și televiziune: Jingle-uri de radio, televiziune, reclame și spot-uri

Case de film: Coloană sonoră de film sau părţi/piese/teme componente ale coloanei sonore.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Studio-ul nostru beneficiază de un start cu un impact foarte consistent, întrucât experiența de 17 ani în interpretare și compoziție în muzica clasică și ușoară oferă un aport intelectual ce privilegiază intrarea noastră pe piața muzicală, nu în ultimul rând cu aparatură de studio ultra-performantă.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Lucrătorii cheie ai acestei afaceri sunt reprezentați la momentul actual de către personalul întreprinderii, întrucât modul de lucru în echipă rezidă în ideea complementarității. Angajații firmei dispun de vaste cunoștințe muzicale dobândite de-a lungul anilor în diverse subdomenii ale muzicii, fiecare putând acoperi anumite zone, în vederea de completare a informației muzicale și a activităților. Fiecare poate lucra pe cont propriu în studio, însă, munca în echipă dispune de o forță de muncă ce se ridică la un nivel greu de atins, fiind astfel în măsură să facă faţă celor mai variate cerinţe.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Perseverența de care am dat dovadă de-a lungul vieții, ne-a împins către împlinirea multor obiective, fapt pentru care colaborăm și vom colabora în continuare, finalizând cu succes tot ceea ce ne propunem. Ca obiectiv pe termen lung, avem în vedere dezvoltarea firmei și încadrarea acesteia printre marile case de producție muzicală autohtone.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Echipa este formată din trei oameni.

Ilie Christian Theodoru, absolvent al Universității Naționale de Muzică București, secția interpretare – pian, ocupând în interiorul studioului funcțiile de compozitor, textier, aranjor, orchestrator, producător muzical și manager al firmei, cu 17 ani de experiență în domeniul muzicii clasice și ușoare, iar Dominteanu Costel și Mateescu Robert sunt studenți în anul 3 la Universitatea Națională de Muzică București la secția compoziție-muzică ușoară și se vor ocupa de producția muzicală, compoziție, scrierea de texte, managementul de producție muzicală, orchestrarea și aranjarea materialelor muzicale, cu 15 ani de experiență în domeniul muzicii clasice și ușoare.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători