Genescu Alexandru Vlad

Profil câștigător StartUp4U

Ca absolvent al cursurilor de licență și masterat ale departamentului Multimedia: Sunet și Montaj, respectiv Arta Montajului, Facultatea de Film, din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie “I.L. Caragiale’, mi-am propus dezvoltarea aptitudinilor și cunoștințelor dobândite prin actuala participare la doctoratul din cadrul aceleiași universități și prin începerea unei afaceri în acest sens, care să contracareze calitatea îndoielnică a produselor specifice domeniului cinematografie/media, din România de astăzi.

În mare parte, această idee de a înființa un studio de postproducție cinematografică a pornit din dorința de a debloca un circuit aparent închis al angajărilor din această zonă și din dorința de a strânge în jurul unui proiect colaboratori foarte importanți și foarte creativi, cu care am avut plăcerea de a lucra atât la proiectele din facultate, cât și la cele personale.

Îmi propun dezvoltarea unui studio care, pe parcursul a 2-3 ani, să ajungă să ofere o gamă completă de servicii, la standarde europene, pentru proiecte de lungmetraj, scurtmetraj (ficțiune sau documentar), spoturi comerciale, videoclipuri, animații.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4U

DIGITAL FORMULA  POST-PRODUCTION S.R.L.

Digital Formula Post-Production este un studio de post-producție cinematografică care urmărește îmbunătățirea calității produselor audio-video prezente astăzi pe piața din România.

Prin implementarea proiectului doresc sa ofer o gamă completă de servicii corespunzătoare unui produs complex ca un scurtmetraj sau un lungmetraj, la prețuri echilibrate, precum și diversificarea si dezvoltarea de parteneriate cu alte studiouri de post-producție, case de producție și agenții de publicitate.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Codul CAEN principal este 5912 Activități de post producție cinematografică video și de programe de televiziune.

Coduri CAEN secundare: 7311 Activități de publicitate; 7410 Activități de design specializat; 5911 Activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune; 5914 Proiecția de filme cinematografice.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

În București, Strada Intrarea Reconstrucției, numărul 1,bloc 24, scara 6, apartament 233, etaj 3, se află sediul firmei.

În Strada Sulfinei, numărul 3, sat Ostratu, cartier Paradisul Verde,comuna Corbeanca, judetul Ilfov, se află punctul de lucru.

Telefon: +40 758074701

Email: digitalformula10@gmail.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Oferind întreaga gamă de servicii, activitățile și subactivitățile aferente vor urma axa: STORYBOARD —> CONCEPT ART —> INGESTARE MATERIAL BRUT, SELECTARE MATERIAL ȘI ORGANIZAREA ACESTUIA —> MONTAJ, ROUGH CUT PICTURE LOCK —> EDITARE SUNET ȘI SOUND DESIGN —> VISUAL EFFECTS —> COLORIZARE —> LIVRARE PRODUS FINAL ÎN DIFERITE FORMATE —> ARHIVARE

În cursul preproducției unui proiect, studioul poate oferi grafice de planificare și schițe care să ajute la conturarea ideii centrale și a viziunii clientului asupra formei finale a proiectului.

De asemenea, în cursul realizării unui proiect, studioul poate să ofere anumite schițe și în cazul graficii 2D/3D, multiple variante de colorizare, variante diverse de montaj, propuneri de muzică.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Digital Formula Post-Production SRL se diferențiază în primul rând prin studiile, background-ul cultural și experiența angajaților săi, iar în al doilea rând prin capacitatea de a oferi servicii de animație 2D și 3D (aceste servicii fiind de obicei externalizate).

Clienții noștri pot fi atât persoane fizice (regizori, producători, studenți), cât și persoane juridice ( alte studiouri de postproducție, studiouri de producție, agenții de publicitate, companii), din mediul public sau privat, locali sau externi.

Potențialii clienți vor fi atrași prin prețurile avantajoase, discount-uri și oferte pentru întreaga gamă de servicii și menținuți prin seriozitatea cu care vom trata proiectele și creativitatea de care dispunem pentru a le plasa produsul într-o zonă diferită calitativ de celelalte produse similare.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Digital Forumula Post-Prouction SRL își propune dezvoltarea unui studio complex, care, în viitor, să-și extindă și mai mult activitățile în domeniul postproducției de sunet, al producției de scurtmetraje și lungmetraje care să fie incluse în concursurile și festivalurile naționale și internaționale de film.

Un alt obiectiv foarte important constă în creșterea numărului de salariați pentru noile posturi necesare desfășurării noilor activități.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Dobândirea de “know-how” adaptat tehnologiei performante;

– Dotarea cu echipament și tehnologie de ultimă oră;

– Extinderea și pătrunderea pe piață;

– Crearea unui mediu de lucru, cât mai atractiv și atragerea de noi clienți de orice natură;

– Implementarea unui sistem de management și urmărirea fiecărui proiect într-un sistem eficient de dead-line.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Beneficiar schemă de minimis – Vlad Alexandru Genescu, 24 de ani, doctorand la Facultatea de Film in cadrul U.N.A.T.C “I.L.Caragiale”, anul 1.

Mihai Giurgiu, 25 de ani, student , anul 6 – student Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători