Florescu Răzvan-Valentin

Profil câștigător StartUp4U

Ideea de afacere a pornit din dorința de a aduce pe piață un produs nou în România, cel al realității virtuale, fie că vorbim despre un tur virtual sau de o filmare în format 3D. Proiectul START UP 4 U, ne-a oferit resursele necesare pentru a lansa această idee pe piață și de a pune baza unei viitoare companii de succes.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. 3D ARTIST S.R.L.

Ce înseamnă advertising? Orice produs/eveniment are nevoie de promovare. Diferența fundamentală pe care o aducem noi, este că transformăm ceva static, fără viață, în ceva animat ce interacționează cu oamenii, prin serviciile noastre 3D.

 

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

7311 – Activități ale agențiilor de publicitate (Cod Principal);

Coduri CAEN secundare: 7420 – Activități fotografice; 6311 – Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Sediul social al firmei se află în Craiova, Str. Ardeal Nr. 40, Județul Dolj.

Tel: +40.748.136.180

Email: razvan.florescu91@gmail.com / andrei.florescu87@gmail.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Servicii de publicitate (branding și promovare), servicii foto-video (format full 3D), tur virtual 3D, catalog prezentare produse în format 3D, filmări outdoor via dronă profesională, webdesign, administrare de pagini web, logo design, animație.

 

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Propunem publicului să redefinim împreună ce înseamnă mediul virtual, prin servicii de realitate virtuală de ultimă generație.

Dorim exploatarea unui segment de piață aflat într-o continuă expansiune, din ce în ce mai pretențios, lucru ce îi va face pe clienți să-și îndrepte atenția către serviciile unei companii noi pe piață, dar cu specialiști ce au o nouă viziune asupra a ceea ce înseamnă viitorul mediului on-line.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Suntem o echipă tânără, bine pregătită, atât din punct de vedere profesional, cât și logistic.

Ținta noastră o reprezintă dominarea segmentului de piață în care activăm.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Societatea noastră își propune să se facă remarcată, în domeniul foto/video, domeniul platformelor web și al unei serii de servicii online, pentru a crea din acea punte virtuală, o adevărată autostradă, venind atât în ajutorul celui din fața PC-ului societății/instituției/ ce dorește să își expună într-un format cât mai aproape de realitate informațiile, cât și în întâmpinarea celui de acasă, ce intenționează să vadă un produs înainte să îl cumpere sau să viziteze centrul istoric al orașului Craiova cu ajutorul unui tur virtual stereoscopic și al unei perechi de ochelari 3D din confortului propriei locuințe.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Florescu Răzvan-Valentin – Administrator, Webdesigner – expert în domeniul IT, cu peste 80 de proiecte finalizate.

Florescu Andrei-Cosmin – Administrator, absolvent al Facultății de Drept, cu o experiență de 10 ani în media și domeniul audio-vizualului.

Bran Andrei-Adrian – Fotograf / Editor – deținător de atestat de fotograf profesionist, specializat în fotografie eveniment/produs.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători