Drăgușin Tatian

Profil câștigător StartUp4U

Ideea înființării acestei firme a pornit de la observarea actualului context al pieței, care se află într-o continuă dezvoltare tehnologică a informației și a internetului, dar și în urma unor discuții purtate în ultima perioadă cu reprezentanți ai diverselor tipuri de companii, care au nevoie și care își doresc realizarea unor pagini web cu costuri mici. Dar ca să pun în practică această idee am avut nevoie de finanțare pe care am obținut-o de la Asociația Societatea Naţională Spiru Haret pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură in cadrul unui concurs de idei de afaceri.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. DAGUS SULUTION SYSTEMS S.R.L.

Ne propunem să aducem clienților noștri cele mai bune și practice soluții în realizarea, dezvoltarea și promovarea paginilor web pe care le doresc.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Codul CAEN principal este 6201 Activități de realizare a software-ului la comandă.

Ca și coduri CAEN secundare avem toată ramura 620 Activități de servicii în tehnologia informației.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Str. Jules Michelet, nr. 1, Et. 2, Ap. 4A, sector 1, București este locul în care echipa noastră dezvoltă ideile dumneavoastră.

Telefon/Fax: +0040 720 624 362

Email: tatian.dragusin@yahoo.ro

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Gama de servicii pe care o oferim cuprinde crearea de site-uri web, magazine online, site-uri speciale (muzica, filme, jocuri, calculatoare online), optimizare SEO pentru motoarele de căutare, cât și conținut pentru site-ul tău.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Noi credem că, de regulă, concurența prin calitate e una din modalitățile de a concura. Prin urmare, ne dorim să nu concurăm numai prin preț, ci și prin alți parametri.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

O mică companie bazată pe o echipă de profesioniști la curent cu ultimele tehnologii in domeniul web, media, marketing și software. Ne focalizăm pe realizarea de site-uri web care îți vor aduce vânzări și care te vor ajuta să îți mărești afacerea.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Furnizarea către întreprinderi mici / mari și instituții de soluții de design de publicitate cu un angajament față de calitatea serviciilor noastre şi a personalului cu înaltă calificare în orice moment, să rămână o mărturie fermă de o responsabilitate socială corporativă.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Suntem o echipă organizată, formată din profesioniști, fiecare dintre noi fiind specializat pe anumite servicii, suntem dedicați și iubim ceea ce facem. Suntem deschiși și capabili să lucrăm cu clienți din orice colț al lumii.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători