Diaconu Radu-Ionuț

Profil câștigător StartUp4U

Arhitectura este forma cea mai cuprinzătoare de organizare a spațiului, dar totodată este știința și arta de a proiecta și construi clădiri și ansambluri de clădiri potrivit anumitor proporții și reguli, în funcție de caracterul și destinația funcțională, tehnică și economică a clădirilor.

De aici și ideea că prin înființarea unui cabinet de arhitectură și proiectare, putem începe să educăm cumpărătorii în privința beneficiilor unei case eficiente din punct de vedere energetic și responsabile față de mediu.

Până la sfârșitul secolului trecut arhitectura era considerată “o decorație a structurii” (John Ruskin), iar în secolul nostru Frank Lloyd Wright redefinește arhitectura prin stilul său de integrare armonioasă a structurilor în natură, fiind exponentul cel mai de seamă al arhitecturii organice. Conceptul de Arhitectură Sustenabilă poate fi organizat în câteva arii de aplicabilitate, respectiv bioarhitectură (orientare, conformare geometrică), eficiență energetică, management corect al terenului și reducerea deșeurilor.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. ARBEIT ARHITECTURES S.R.L.

Activitatea principală constă în consultanță pentru activități de arhitectură și servicii conexe:

  • planuri și proiecte pentru clădiri;
  • planuri de urbanism și amenajarea teritoriului;
  • studii topografice pentru fundamentarea soluțiilor tehnice și artistice necesare realizării unei construcții.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Cod CAEN 7111 Activități de arhitectură.

 

 

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Sediu principal: Strada Plevnei nr. 17, loc. Slatina, județ Olt

Punct de lucru: București (urmează a fi desemnat)

Telefon: 0769.625.859

Email: arbeit.arhitectures@yahoo.com

 

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

  • soluții constructive sigure, viabile, performante și nu în ultimul rând economice;
  • soluții inovatoare pentru economisirea de energie, impact minim asupra mediului înconjurător şi condiţiilor climatice, productivitatea crescută şi, nu în ultimul rând, starea de confort a locuinţelor sustenabile;
  • simulări tridimensionale pentru optimizarea soluțiilor tehnice și artistice.

 

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Majoritatea firmelor de arhitectură existente pe piață se axează pe alte segmente decât cel pe care îl urmărim noi. Încercam să nu concurăm direct cu oferta existentă pe piață, vrem să prezentăm și să implementam idei și concepte noi.

Punctul de diferențiere constă în complexitatea echipei și echipamentele achiziționate. Echipa va fi împărțită în funcție de cunoștințe și de eficiență, astfel vom putea acoperi simultan și partea de arhitectură, cât și cea de calcul structural, reducând termenele de predare/execuție, precum și costurile. Pe lângă munca de birou, inginerii noștri vor asigura și consultanța pe șantierele deschise unde vor putea găsi și oferi soluții optime în funcție de situația întâlnită la fața locului.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

O echipă ambițioasă, tânără și competentă.

Un inginer proiectant construcții civile industriale și agricole – managerul societății, un IT-st/operator calculator și un arhitect/conductor arhitect.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Viziune: Inovare, confort si dezvoltare durabila.

Misiunea noastră: Dezvoltarea treptată a conceptului de locuință sustenabilă în mentalitatea românilor prin oferirea de soluții moderne, eficiente si economice.

Valori: Confortul și sănătatea locatarilor, respectarea mediului pentru o dezvoltare durabilă.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Un inginer proiectant construcții civile industriale și agricole – managerul societății, un IT-st/operator calculator și un arhitect/conductor arhitect.

 

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători