Căpățînă Oana

Profil câștigător StartUp4U

Ideea noastră a pornit de la crearea unor servicii de calitate pe o piață aglomerată a organizării de evenimente, servicii ce se vor remarca prin profesionalism, calitate si inovație.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. PREMIUM CLOSER S.R.L.

Firma noastră se ocupă cu organizarea de evenimente atât corporate, cât și personale.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Codul CAEN principal este 9329 Alte activități recreative și distractive.

 

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Str. Atomiștilor, nr. 409, pavilion C40, camera 19/4, Măgurele, județul ILfov este locul în care echipa noastră dezvoltă ideile dumneavoastră.

 

Telefon/Fax: +0040 766 308 182

Email: capatina.oana@yahoo.ro

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Serviciile oferite de firma noastră sunt variate cuprinzând o gamă largă de la consilierea și sprijinul oferit în organizarea evenimentelor până la accesorizarea locației în care va avea loc evenimentul. De asemenea, ne facem remarcați și prin parteneriate cu diverse firme care oferă la rândul lor servicii necesare desfășurării unui eveniment: închiriere limuzină, furnizarea de produse patiserie-cofetărie premium, precum și servicii de găzduire (hostess) pentru primirea invitaților.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Misiunea noastră este de o oferi servicii de calitate clienților noștri și în acest sens ridicăm standardul pe piață prin profesionalismul personalului care contribuie la buna organizare a evenimentelor marca PREMIUM CLOSER.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Suntem o firmă nouă pe piață, care își propune popularitate pe piața organizării de evenimente premium.

 

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Datorită experienței acumulate de-a lungul anilor de către angajații noștri și a dorinței de perfecționare continuă, avem ca obiectiv oferirea unor servicii la un înalt standard de calitate.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Unul dintre atu-urile firmei îl reprezintă cunoașterea în profunzime a acestei activități de către managerul firmei, acesta desfășurând acest gen de activități de-a lungul mai multor ani și capacitatea acestuia de a închega o echipa de profesioniști care să ducă la reușita evenimentelor importante din viața dumneavoastră.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători