Bușe Constantin Lucian

Profil câștigător StartUp4U

Acest tip de afacere în domeniul IT este din ce în ce mai bine văzută de antreprenorii din întreaga lume datorită capabilităților pecuniare, a modalității de muncă și a posibilităților pe care aceasta o oferă. Proiectul START UP4 U a reușit să mă ajute la crearea unei afaceri care deja a început să funcționeze și să se dezvolte.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. WEB EDGE CREATIVE S.R.L.

Obiectul principal de activitate este acela de a construi, administra și coda website-uri care se pot încadra în orice tipologie. Aferent, software-ul la comandă, hosting-ul și marketing-ul evidențiază posibilități foarte mari de dezvoltare.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Cod CAEN principal: 6311 – Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și alte activități conexe.

Coduri CAEN secundare: 6201 – Activități de realizare a soft-ului la comandă (orientate către client), 6203 – Activități de management (gestiune și exploatare), 6312 – Activități ale portalurilor web.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Strada Eugeniu Carada, nr. 7, Craiova, Județul Dolj.

Tel.: +40 733 911 651

Email: webedgecreative@yahoo.ro

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Programare web, web design, hosting, administrare, modificare soft existent, implementare, soft la comandă (inclusiv CRM).

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Diferențierea se realizează prin colaborare cu un student la Arte Plastice, orientare bazată pe noutate și o foarte bună logistică de propuneri încadrată fiecărui tip de serviciu.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Noi avem în plan atingerea unui nivel foarte bun de vizibilitate prin crearea de proiecte de succes, și ulterior, atingerea unei capabilități de găsire și finalizare de proiecte mari și de lungă durată.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Ne dorim în principal satisfacerea nevoilor oricărui client, indiferent de proiect și de așteptări. Suntem orientați înspre performanță, învățare, evoluție, punctualitate și perfecțiune.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Marian Răzvan – Programator Senior cu experiență de peste 10 ani, (fost angajat Siveco și ItSix) proiecte internaționale printre care un CRM pentru o firmă foarte mare de pavaj din SUA și multe alte proiecte de amploare.

Răzvan Ionică – Programator Senior cu experiență de peste 6 ani (fost angajat NetRom).

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători