Burlan Vlad Andrei

Profil câștigător StartUp4U

Totul a început cu niște reclame făcute pe Money Channel despre noul tip de proiecte start-up implementate prin AMPOSDRU, moment în care am căutat unui implementator. Am hotărât să merg cu Asociația Societatea Naţională Spiru Haret pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură, apoi a urmat o etapă în care am muncit acerb, în paralel cu un expert consultant o perioadă scurtă, dar intensă. La o săptămână și un interviu după depunerea proiectului am aflat că mă regăsesc pe lista celor cărora proiectul le-a fost acceptat.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. BAW GRAPHICS S.R.L.

După cum numele sugerează, BAW GRAPHICS este o companie de design grafic care își va desfășura activitatea pe plan local, național și sperăm, ca printr-o bună coordonare a echipei să depășim granițele României.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Codul CAEN principal este 5819 – Alte activități de editare.

Printre codurile CAEN secundare se numără 7420 Activități fotografice. 7410 Activități de design specializat.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Str. Anghel Saligny nr. 92, Turnu Severin, Județul Mehedinți este sediul social al firmei și locul în care ne veți găsi pentru orice fel de serviciu care implica designul.

Telefon/Fax: +0040 760 170 631

Email: vlad.burlan@yahoo.ro

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Acoperim o gamă largă de produse de pe piața de design grafic, nu ne limitam doar la broșuri și logo-uri mergem dincolo de aceasta. Putem oferi design interior, și putem sta alături de client de la construirea clădirii până la promovarea ei.

 

26.1

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Suntem tineri energici, visăm mai departe decât restul lumii. Avem viziune și tehnologie superioară.

 

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

26.2Eu sunt absolvent al Facultății de Afaceri Internaționale, în prezent student la Facultatea de Drept, colegul meu fiind absolvent de Management Turistic. Pasiunea pentru design grafic s-a dezvoltat concomitent cu studiile și prin multă muncă autodidactă.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Vrem să înfrumusețăm Romania, suntem sătui de broșuri prost făcute, de oameni slab pregătiți care fac produse proaste. Vrem calitate în toate domeniile existente în România. Vrem să vedem firme a căror prezență să ne facă să ne simțim într-adevăr în preajma unei persoane juridice de anvergură.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Suntem tineri dinamici încrezatori, nerăbdatori să muncim și să ne expunem munc, pentru că până la urmă facem un produs care va fi la vedere, iar produsele care sunt la vedere trebuie să reprezinte frumosul.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători