Boștină Adriana

Profil câștigător StartUp4U

Doresc să dezvolt afacerea astfel încât numele nostru să devină un brand pe piaţa de profil, iar în viitorul apropiat să putem avea un portofoliu de lucrări cât mai diversificat, complex şi profitabil.

Sunt convinsă că această afacere va avea succes pentru că: toţi angajaţii au experienţă în domeniul lor de activitate sau calităţi care îi promovează în aceste posturi şi raportul calitate/preţ este unul competitiv pe piaţa de profil. Tarifele noastre sunt rezonabile şi competitive. Ele se calculează în funcţie de suprafaţă, şi depind de complexitatea şi particularităţile proiectului.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. DESIGN PLUS PROIECT S.R.L.

Firmă de arhitectură executăm lucrări de arhitectură, design şi vizualizări 3D. Domeniul de activitate în care mi-am înfiinţat propria afacere este: Activităţi de arhitectura, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea.

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Cod CAEN principal 7111 Activităţi de arhitectură.

Cod CAEN secundar 7112 Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Str. Petre Păun, nr. 3, sector 5, Bucureşti

Tel: 0214233611, 0745166443

E-mail: designplusproiect@yahoo.com

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Serviciile noastre de proiectare de arhitectură diferă de cele mai multe oferite de alte firme sau birouri de proiectare pentru că vedem rolul arhitectului prin prisma înţelegerii investitorului. Adevărata decizie este aceea de a construi sau nu, de a stabili dacă o oportunitate este reală sau nu. Puţini ştiu că, de fapt, aici putem să ajutăm cel mai mult, prin evaluările preliminarii care permit investitorului să facă alegerea corectă.

plan

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

Proiectarea de arhitectură înseamnă să construieşti totul, de la zero, dar întâi pe hârtie!

Fără a consuma cărămizi, beton, oţel şi fără a tăia păduri, proiectul de arhitectură este o repetiție generală pentru etapa de construcţii.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

DESIGN PLUS PROIECT este o firmă de arhitectură, de proiectare construcţii civile şi industriale, orientată către client, specializată în proiectarea de arhitectură, urbanism şi consultanţă.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Viziune: Firma DESIGN PLUS PROIECT este un studio de arhitectură şi design inovativ, cu un colectiv unit şi nonconformist şi cu o viziune nouă asupra a ceea ce înseamnă proiectare şi design pentru că punem pe primul loc relaţia pe care o stabilim cu clientul şi întelegerea nevoilor sale.

Firma noastră vă oferă o gamă completă de servicii de la concept, proiectare până la autorizaţia de construire, inclusiv fazele intermediare de rezistenţă, instalaţii, avize şi urmărire de şantier.

Misiune: Firmă de arhitectură executăm lucrări de arhitectură, design şi vizualizări 3D la preţuri accesibile.

Valori: Valorile noastre vor fi respectarea oamenii, a ideilor lor şi reputaţia câştigată de-a lungul timpului. De asemenea tot ca valori noi vom preţui clienţii, inovaţia , integritatea, munca în echipă, competenţa tehnică, implicarea în comunităţile profesionale, responsabilitatea în ceea ce priveşte mediu înconjurător şi, nu în ultimul rând, responsabilitatea socială.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Beneficiar schemă de minimis – Boştină Adriana, Administrator şi Manager, cu o experienţă de peste 10 ani în management;

Rădulescu Nicu-Adrian, Arhitect cu o experienţă de peste 12 ani în proiectare construcţii civile şi industriale.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători