Arvinte Beatrice

Profil câștigător StartUp4U

Ideea de afacere a pornit de la discuțiile, articolele și știrile din mass-media: elevii/tinerii, la terminarea unui ciclu de învățământ, nu au nici o idee despre meseria pe care o vor practica, iar școala românească tradițională nu le oferă posibilitatea de a afla măcar care le este meseria potrivită.

Fiind, în special, vorba de copii, ne-am gândit să le oferim posibilitatea să experimenteze diverse meserii, în medii cât mai prietenoase, departe de sălile de clasă și de familie.

Proiectul START UP 4 U ne-a arătat că are încredere nu numai în ideea noastră de afaceri, cât și în ideea educațională pe care o susținem.

Profil StartUp

portalantreprenoriat.ro_Profil-StartUp4US.C. TRAVELIA OFFICE S.R.L.

Este cunoscut faptul că un copil se manifestă natural departe de casă și de școală. De aceea, ideea noastră este să îmbinăm activitatea preferată a copiilor (excursiile și taberele școlare) cu o activitate ce nu are loc în acest moment nicăieri: realizarea unui profil vocațional.

Copiii vor participa la diverse programe (în cadrul excursiilor și taberelor), însoțiți de consilieri vocaționali, și pe baza unor teme prestabilite ei vor avea ocazia să descopere ce le place să facă sau la ce se pricep cel mai bine.

De asemenea, părinții vor avea ocazia să afle, cu ajutorul specialiștilor care este stilul de învățare al fiecărui copil, precum și capacitatea lui de concentrare și atenție, nivelul stimei și încrederii în sine etc. (fișa alcătuită cu ajutorul metodei observației).

 

portalantreprenoriat.ro_Cod-CAENCod CAEN principal și secundare

Codul CAEN principal este 7912 Activități ale tur-operatorilor.

Coduri CAEN secundare 8559 Alte forme de învățământ, 8560 Activități de servicii suport pentru învățământ.

 

portalantreprenoriat.ro_LocatieLocație, date de contact

Str. Popa Nan nr. 30, sect. 2 – la parterul unei vile din anii 1920.

Telefon: +0040 771 550 563

E-mail: beatrice@travelia.com.ro

 

portalantreprenoriat.ro_ServiciiServicii oferite, produse oferite

Agenție de turism tour-operatoare, dedicată programelor pentru copii și tineret, în vederea conștientizării și experimentării diferitelor meserii și descoperirii stilurilor de învățare. Programele conțin: parte teoretică, vizionare, parte practică (în funcție de numărul de zile alocat). Partea teoretica are loc sub formă de jocuri de echipă.

Programe:

  1. conștientizare: vizite la fabrici, muzee, ateliere; pentru a vedea cum se fabrică obiectele pe care le cumpărăm de pe rafturile magazinelor.
  2. redescoperirea valorilor: meșteșuguri și tradiții; pentru a descoperi cine suntem și unde vrem să mergem aflarea vocației: ateliere de lucru, pentru diverse meserii.

 

portalantreprenoriat.ro_Diferenta-pe-piataCum ne diferențiem pe piață

În acest moment nu există pe piață produse similare, cu continuitate. Pe piața turistică ne diferențiem prin programele educaționale introduse în cadrul taberelor și excursiilor, programe ce vin atât în ajutorul părinților și cadrelor didactice, cât, mai ales, în ajutorul copiilor.

 

portalantreprenoriat.ro_Cine-suntemCine suntem noi sau cine vrem să ajungem

Suntem părinți (cei doi asociați). Suntem adulți. Și considerăm că fiecare dintre noi este răspunzător pentru ceea ce transmite generației viitoare. Și mai ales, cum transmite.

Cine vrem să ajungem? Partener de încredere pentru toate instituțiile de învățământ, cu ajutorul programelor oferite.

 

portalantreprenoriat.ro_ViziuneViziune, misiune, valori

Viziune – omul potrivit, la locul potrivit

Misiune – descoperirea stilurilor de învățare și a altor caracteristici specifice.

Valori – respectarea identității și personalității fiecăruia, respect pentru inițiativa individuală și dezvoltare personală, să arătăm că nu există‚ bine sau rău, există diferit.

 

portalantreprenoriat.ro_EchipaPrezentare echipă, abilități echipă

Beatrice Arvinte – absolventa Facultatea de Turism Intern și Internațional, Master în Comunicare, 11 ani experiență în agenții de turism, 7 ani experiență bancară (middle management), membru fondator ONG educațional.

Ionuț Tufănoiu / Agent turism – proaspăt absolvent al Facultății de Geografia Turismului.

Ancuța Călin / Reprezentant vânzări – absolventă de facultate cu profil economic (contabilitate), având o pasiune nativă pentru lucrul cu oamenii.

Ciprian Militaru / Asociat – antreprenor, de 18 ani.

Colaboratori, parteneri – traineri, profesori, specialiști în educația copilului și învățare.

Facebook Google + Twitter Pinterest LinkedIn

Înapoi la Câștigători